201121b-rute.jpg

Lot bilen få stå i garasjen i dag. Gikk først til Bølludalen, fortsatte til Kamslitta og Moan boligfelt, deretter til lunningsplassen nedafor Langlia.

 

201121c-Knyken.jpg

På toppen av Bøllubakken kan vi skue mot Knyken i Surnadal. Snødekte jorder i forgrunnen, som for tre dager siden var snøfrie.

 

201121d-trimkasse.jpg

Bølludalsrunden anbefales til dem som vil ta en enkel og kort trimtur. Finner trimkassen et kort stykke fra Reitan.

 

201121e-Moan.jpg

På vei til Kamman. Kamslitta til venstre og Moan boligfelt bak til høyre. Sola lyser opp Tifjellet. Ei regnbyge på turen, ellers oppholdsvær. Og varmt!

 

201121f-Sjellen.jpg

Fra Kamslitta ser vi rett mot Sjellen på motsatt side av Bøllu. Fortsatte som nevnt gjennom boligfeltet og fram til Langlivegen. 

 

201121g-skilt.jpg

Har kommet til skuret og lunningsplassen ved Langlivegen. Store skogsmaskiner kom hit i går. Tok noen bilder i dag og gikk samme vei tilbake.

 

201121h-laster.jpg

Lassbæreren var nå på plass og klar for å frakte ut tømmerstokker fra vestsida av Langlivegen. En god del tømmer fra eiendommen til Kamslitta.

 

201121i-hogst.jpg

Nesten ufattelig hvor fort arbeidet går med hogstmaskiner. Interessant å se på! Jeg er spent på hvordan det blir seende ut her etterpå.

 

201121j-Tøfte.jpg

Tilbake til Tøfte. Her er alt som før! Greit med litt lørdagstrim! Tøfte I / II til høyre, Utigard Børset til venstre og Negard Almberg oppe i lia.