Stikk UT! er et kjempeprosjekt hvor vi kan velge mellom svært mange turer, både lette og krevende. Gode turbeskrivelser med kart og et opplegg som gjør at vi kan registrere turene våre. Turmålene skifter fra år til år. (Jeg har fjernet turkoden på dette bildet.)

 

210515b-kart.jpg

Målet vårt var "Ja-benken", et fint utsiktspunkt oppe på en berghammer. Men vi tok en lang rundtur (vel 8 km) for å komme dit.

 

210515c-Strengen.jpg

Rundturen vår gikk etter skogsveier, en gammel setersti og turstier. Mange turskilt, trimbokser og rastebord langs turruta vår.

Her har vi kommet til Seterkvilå. Fortsatt snø på Strengen mens trærne i forgrunnen har fått grønnfarge. Godt og varmt på hele turen.

 

210515d-Hjelmen.jpg

Et bilde fra det høyeste punktet på turen. Ser mot Hjelmen og Hjelmkona. Turstien er plankelagt på noen våte og myrete steder.

 

210515e-Bølia.jpg

Bølia har heller ikke blitt kvitt snøen på toppen. Hamnesfjorden og litt av Solemsøya i forgrunnen.

 

210515f-Benken.jpg

Omsider framme ved "Ja-benken", ett av årets Stikk UT!-mål. Traff flere som var på Stikk-UT!-tur. Alltid lett å snakke med turgåere!

Denne Stikk UT!-posten ble åpnet 1. mai. Når dette skrives, har 310 personer registrert seg her. 15. mai var det 21 registrerte besøk.

 

210515g-Vargøya.jpg

Stupbratt nedenfor "Ja-benken". Min andre tur hit. God utsikt til Vargøya i Hamnesfjorden.

 

210515h-Torvik.jpg

I sør har vi Torvika. Torviksetra har tidligere hatt en Stikk UT-post. Bra det ikke er de samme turene hvert år. Kjekt med nye turmål!

 

210515i-Årnes.jpg

Snart nede ved bilen. Det var nok hakket grønnere på Årnes enn oppi Rinndala. Men et fint og varmt vær på begge plassene!