200122b-infotavle.jpg

Svingte av ved Rindbrua og kjørte etter Langlivegen til infotavla hvor Seterlivegen starter. Bomvei, blir ikke brøyta.

 

200122c-skilt.jpg

Gikk på ski oppover Seterlia. Har vært her før, ja! For å si det på en svært forsiktig måte.

 

200122d-bakke.jpg

Den siste bakken i Seterlia. Veien ble bygd på 1960-tallet. Den gamle seterveien til Folddalen går nede i skråningen til høgre. Går ofte der når det er bart.

 

200122e-tre.jpg

Ei naturlig hindring! Treet må ha gått over ende ganske nylig. Dagens vær: overskya, oppholdsvær, vindstille og 2-3 varmegrader. Og flatt lys!

 

200122f-skispor.jpg

Vanligvis mer snø på toppen av Seterlia enn nede i lia. I dag var det et flott skiføre innover marka. Ikke djupgått og ikke skare. Akkurat slik jeg liker det!

 

200122g-foring.jpg

Framme ved "serveringsstedet". Påfyll av ulike godsaker. Beregna på bevingede skapninger, men mus og mår er også velkomne. Så vær så god!

 

200122h-blåmeis.jpg

Skal, skal ikke? Blåmeisa var skeptisk til det mystiske vesenet som stod like ved. Men fristelsen ble til slutt for stor. Var visst godt med en matbit.

 

200122i-fett.jpg

Granmeisa lot seg ikke skremme. Det er ofte slik at granmeisene kommer fort og nært når det legges ut fuglemat. 

 

200122j-svartmeis.jpg

Svartmeisa er også lite redd folk. En liten og kvikk fugl. Det samme kan sies om toppmeisa. Dompap og flere andre fuglearter er også stamgjester her. 

 

200122k-bål.jpg

Hadde med mat til meg selv også. Satte meg på benken for å spise litt og kikke på fuglene som forsynte seg. Veldig trivelig! Det ble et pinglete bål, men bålvarmen nådde fram til kar´n på benken. Der var det godt å sitte, for i Langlimarka er det stille og fredelig! Et fint turområde året rundt. Her trives jeg!