180519b2-bregner.jpgJeg gikk fra Sandåbrua til Knapphaugen. Godt og varmt vær! Og vårplantene viste seg fram i varmen. Hvitveis og bregner vokser villig i Seterlia.

 

180519c2-kjerringrokk.jpgPå toppen av Seterlia tok jeg en liten pause på min faste sitteplass, og foreviget kjerringrokk (åkersnelle). For spesielt fotointeresserte: Brukte et speilløst systemkamera på denne turen: Lumix DMC-TZ100 med et godt Leica-objektiv. Et lite og lett lommekamera, veier bare litt over 300 gram. Naturlige farger og fint lys på bildet, synes jeg. Bra skarphet også. Men hva som er et godt naturbilde, finnes det ikke et allmenngyldig svar på. Alt for subjektivt! 

 

180519f-blikkboks.jpgEn rusten blikkboks med ukjent fortid. Den har hengt på denne eldgamle furustubben i flere tiår. Jeg har fått fortalt at den er blitt brukt som kaffekjele av en ivrig markatraver. Rent praktisk er det nok mulig. Lite å skrive om, egentlig, men noe å tenke på for oss som har gått mye i Langlimarka. Greit å gruble litt over hva folk før oss har drevet med i skog og fjell, synes jeg. Å prøve å løse verdensproblemer, er i alle fall bortkastet tid.