Knærne mine har fått kjørt seg i det siste, så en lett markatur var fornuftig. Seterliveien er inngangsporten til mitt skogsparadis, Langlimarka.

Hadde planlagt et lite bål og litt spekemat. Det ville gjøre susen!

 

 

220321b-skur

Ved postkassene traff jeg de to som bor i Rogna. Alltid hyggelig med en prat! Etterpå kjørte jeg til P-plassen ved Sandåbrua.

 

220321c-Seterlia

Satset på fjellsko med stegjern i dag. Passet ypperlig på harde og isete skuterspor. Ved siden av sporene var det dyp og løs snø med ei skareskorpe på toppen. Skaren holdt bare på enkelte plasser. Slitsomt å gå lenge utenfor skutersporene.

 

220321d-sitteplass

Tok som vanlig en pause på sitteplassen min øverst i Seterlia. Sola nærmet seg plassen. Nederst i lia er det en hærskare med høye graner som stopper solstrålene. Så der er det ofte skyggefullt på denne tida. Men godt skareføre!

 

220321e-benk

Trasket sakte i dypsnøen bort til bålplassen min. Den ligger på en liten rabb med god utsikt mot Trollheimen. Sol nesten hele året!

En klisjé, selvsagt; men det å tenne bål, er alltid trivelig. Med finvær og god mat ble det en stemningsfull stund i skogen.

 

220321f-mat

Enklere kan det ikke gjøres!

 

220321g-flammer

Satt lenge på denne stille og fredelige plassen i Langlimarka. Helt til bålet brant ned. Og vel så det.

 

220321h-plassen

Tok en pause på hvile- og lytteplassen min på tilbaketuren også. Må jo utnytte de fine og lyse dagene vi får.

Rett nedenfor meg satt det en grønnsisk i toppen på ei osp og fremførte sin muntre sang. En ekte naturopplevelse! Hørte fuglekvidder på hele turen. Fuglene går nå inn i ei svært så hektisk tid. Alltid interessant å følge med på fuglenes aktiviteter. Spennende!