181002b-tuft.jpgVi kjørte oppover bomveien fra Nestu Røen i Bukta til toppen av lia. Odd Erling Dalsegg viste oss tuftene etter den gamle Nestusetra. Han og Sigurd Jonli var kjentmenn på turen. Fra disse gamle tuftene gikk vi etter seterveien til den nye seterplassen som Nestu Røen hadde i Vaulan. Veldig interessant å følge gamle stier og ferdselsveier, synes jeg, hvis man tenker på alle som har gått her før oss. Seterfolk, kyr, kløvhester og folk med ulike ærend i fjellet.

 

181002c-utsikt.jpgOdd Erling og Sigurd hadde lagt opp en flott rundtur, med god utsikt fra første meter. Her ser vi mot Bolmtrollhetta og Ura i Trollheimen.

 

181002d-turgåere.jpgPå vei mot den nye seterplassen til Nestu Røen. Fra Nestusetra gikk vi over fjellet til Brandåvatnet.

 

181002d2-Snota.jpgStorslagen utsikt mot fjell i Trollheimen. Her skuer vi mot Snota med sin velkjente profil. Lett å kjenne igjen.

 

181002d3-rypebær.jpgDet hadde kommet litt nysnø på de høyeste toppene natt til tirsdag. Nydelig syn sammen med røde rypebærblad.

 

181002e-gruppen.jpgSkåkleiva i bakgrunnen og Brandåvatnet bak ryggen til fornøyde turgåere. 23 fjelltravere fikk oppleve en fin og spennende turdag i fjellet.

 

181002f-hytta.jpgDet ble en ekstra lang pause ved hytta til Sigurd. Den ligger litt opp for Brandåvatnet på en meget idyllisk plass.

 

181002g-kaffebål.jpgKaffekoker Helge i aksjon. Alltid kjekt med bål og kaffekoking til fjells. På en vakker høstdag blir det jo ekstra trivelig. Burde ha gjort det oftere!

 

181002h-kaffe.jpgRykende varm og nykokt kaffe er utrolig godt. Alt klaffet denne dagen: Fint turvær, spennende turrunde med super utsikt og en lang og hyggelig pause.

 

181002i-tilbaketur.jpgTirsdagstur´n 2. oktober ble den siste turen i år. Og en av de aller fineste vi har hatt. Uten tvil! Det ble en svært vellykket slutt på tirsdagsturene i 2018.