180925b-skilt.jpgVi startet å gå fra Torshall ved Bolme pensjonat. Gikk først opp til Tørsetgardene og fulgte deretter bomveien som starter nedenfor Oppigard Almberg. Første mål var Kårliåsen og etterpå Tørsåsløa. Tilbaketuren gikk etter Librekkveien, også en bomvei til Tørsetmarka. Passende rundtur!

 

180925cc-Åsan.jpgFra Tørsetlia mot Austistu Børset, med Åsan bak. Interessant landskap for geologer!

 

180925d-bomvei.jpgVed bomkassen nedenfor Oppigard Almberg. Bra vær denne dagen på tross av dårlige værmeldinger. Bare litt yr i starten på turen.

 

180925e-Kårvatnet.jpgOppe på Kårliåsen. Ser mot Kårvatnet og Sandfjellet i Surnadal. Nysnø på toppen, ser vi.

 

180925f-bru.jpgPå vei fra Kårliåsen til Tørsåsløa. Den vesle trebrua over Gryta var glatt og sleip denne dagen. Men alle kom seg velberget over.

 

180925g-Tørsåsløa.jpgFramme ved Tørsåsløa. Her stod det først ei høyløe. I senere tid er det bygd ei flott hytte på plassen. Stor dugnadsinnsats! Hytta er åpen for alle.

 

180925h-inne.jpgVeldig trivelig inne i Tørsåsløa. Med god varme fra vedovnen og blide turgåere ble det en lang og hyggelig matpause.

 

180925i-alle.jpgKlare for å gå tilbake. Dette var den nest siste Tirsdagstur´n denne sesongen. Årets siste blir den 2. oktober. Satser på Brandåvatnet i Rindal den dagen.

 

180925jj-Snota.jpgUtsikt fra Tørsåsløa mot den snøkledde Snota i det fjerne. Er blitt kalt "Trollheimens dronning". Har nok konkurranse av "Dronninga" i Vinnufjellet.

 

180925k-Rinnvollen.jpgFra Librekkveien mot Rinnvollen (fotballbanen), Sagagrenda og Langlia lengst bak. Værgudene var på vår side denne dagen. En fin turdag i Tørsetmarka!