180904aa-rute.jpgVi begynte å gå fra enden av skogsveien (P). Fulgte merket sti oppover Raudmelen og videre til Svarthammaren. Tilbaketur om Lomtjønna. Fra Tellibekken gikk vi etter Kløvvegen ned til Mausetsetra og Øykjadalen (Øykjedalen). En passende tur på en dag med skodde og dårlig sikt. NB: Markeringen av turruta er bare tilnærmet riktig. Brukte ikke GPS.

 

180904b-rekke.jpgTurstien til Svarthammar´n er ryddet og merket av Kristen Mogstad. Til nytte og glede for turgåere!

 

180904c-høstfarger.jpgAlltid vakkert med høstfarger!

 

180904d-skodde.jpgOg ut av skoddeheimen kom de ...

 

180904e-karer.jpgVi nærmer oss Svarthammar´n. Så bare noen meter foran oss. Droppet skoddebilder; ikke så spennende akkurat. 21 deltakere på denne Tirsdagstur´n.

 

180904ee-mat.jpgFant en lun plass ved Svarthammar´n, hvor vi tok en lang matpause. Fikk god tid til snakke sammen. Noe av vitsen med fellesturer!

 

180904f-Lomtjønna.jpgEtter et bedre måltid ute i det fri, ruslet vi til Lomtjønna, og deretter til Tellibekken og Kløvvegen. 

 

180904g-Tellibekken.jpgDen gamle kløvvegen (seterveien) fra Surnadal til Vindøldalen krysser Tellibekken akkurat her. Helge gjorde det på sin måte. Fra Tellibekken gikk vi etter Kløvvegen ned til Mausetsetra og deretter til bilene i Øykjadalen. 

 

180904h-alle.jpgDet obligatoriske gruppebildet ble tatt ved Mausetsetra. Rundturen med småregn og skodde ble slett ingen nedtur. Det ble en trivelig Tirsdagstur!