180118b-kart.jpgGikk etter skuterspor oppover Seterlia og fram til hyttefeltet. Lett å gå videre. Slett ikke djupgått! NB: Seterlivegen (bomvei) blir ikke brøyta.

 

180118c-Sandfjellet.jpgOppe på myrene nær Skarslettet fikk jeg se at solstrålene hadde nådd Sandfjellet (i Surnadal). Hyggelig syn!

 

180118d-hytte.jpgFramme ved hytteområdet. Denne hytta ligger mellom Geitostdalen og Knivshaugen. Artige navn! Men dette med geitost skjønner jeg ingenting av. Pussig!

 

180118e-setra.jpgPasserte husa i Gammelseterdalen. Litt nedenfor Gammelseterdalen og opp til Trivardan var det stedvis skare, hard fokksnø og avblåste rabber. 

 

180118f-gaupespor.jpgOppdaget ferske gaupespor. Her har den gått på fokksnø og satt ut klørne for å få feste. Kunne også tenkt meg å sett dette store kattedyret. Men, nei da. Borte vekk!

 

180118g-fokksnø.jpgI forgrunnen spor etter en tobeint skapning. Lettere å gå uten ski det siste stykket. I bakgrunnen fjell på nordsida av Surnadal og Rindal.

 

180118h-varder.jpgTrivardan bestod opprinnelig av tre steinvarder. Derav navnet. Muligens bygd da det var seterdrift i området. For få tiår siden dukket det opp flere varder.

 

180118i-Rindal.jpgRindal sentrum ca midt i bildet. Denne dagen var det en iskald vind på toppen. Den blåste vekk lysten til en matpause ved vardene. Så jeg fant en lun plass nede i skogen. Jeg har nok hatt det mer behagelig ved Trivardan på tidligere turer. (Neste bilde) Men utsikten og turgleden er den samme!

 

180118j-HE.jpg

Trivardan, 27. desember 2005. Kan ikke huske at det var noe muffens i termosen. Virker litt skeptisk!

 

180118k-Trivardan.jpgAvslutter med et sommerbilde. Greit med snø- og vinterbilder, men det blir for mye hvitt i forhold til andre årstider. Det fine med vinteren er at man kan ta skiturer. Hvis man liker det! Litt vind og noen kuldegrader hører med. Likevel, jeg ser fram til våren. Da blir det fullt av liv i naturen!